Графа записа песен с Мистерията на българските гласове. С новия сингъл Вековна

...
Графа записа песен с Мистерията на българските гласове. С новия сингъл Вековна
Коментари Харесай

Графа записа песен с Мистерията на българските гласове

Графа записа ария с " Мистерията на българските гласове ".  " С новия сингъл " Вековна гора " Графа изпраща послания и споделя любовта си към България, като разпростира целия си креативен капацитет и реформаторски нюх. За епичното звучене на песента голям принос има присъединяване на фамозния по целия свят женски хор ", описват от " Монте мюзик ".

Във  " Вековна гора "  Ампов комбинира неравноделен темп и електронни звуци, както и семпли с обичайни принадлежности - гайда, кавал. Той е създател на музиката, текста, аранжимента и вокалните хорови линии на песента. Сам записва всички китарни и синтезаторни партии. 

" Избрах да остана тук, да създавам тук, да бленувам тук, да основа семейство тук, тъй като обичам страната си. Благодарен съм, че се допрях до гения и професионализма на диригента Дора Христова и Мистерията на българските гласове ", казва Графа.

Идеята за визуализацията на видеоклипа и неговата реализация са на режисьора Драго Шолев, който учи възходящата роля на изкуствения разсъдък в основаването на видеопродукции. Ритъмът, тепмото и структурата на песента идеално пасват на концепцията му за основаване на визуализация благодарение на най-новите стратегии с изкуствен интелект, допълват от " Монте мюзик ".

Екипът на " Зографик филмс " работи два месеца и употребява общо 10 разнообразни типа програмен продукт - четири типичен стратегии за видео постпродукция и шест AI инструмента, с цел да съобщи различна галактика, в която се срещат традицията и бъдещето, натуралното и синтетичното, естественото и свръхестественото, описват от екипа на продукцията. Образите на Графа и " Мистерията на българските гласове " също са генерирани от изкуствения разсъдък.

Песента " Вековна гора " е пилотен сингъл от идния едноименен албум на Влади Ампов-Графа. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР